ABOUT ME
\
Wie ben ik?
     \

Hi, ik ben Oksana, maar wordt ook Roxanne genoemd. Bijna 11 jaar geleden gedurende mijn Fotografische Vormgeving studie aan de Fotovaakschool in Amsterdam ben ik gestart met mijn onderneming de portretfotografie. In 2013 heb ik cum laude afgestudeerd en daarna verhuisde ik naar het Schotse hoofdstad Edinburgh. En sinds dan werk ik fulltime als trouwfotograaf. Toen ik na 6 jaar in Schotland terugkwam in Nederland, werd ik een ervaren fotograaf met passie voor liefde en bruiloften.

\
Trouwfotograaf Zuid-Holland
     \

Als trouwfotografe uit Voorschoten, Zuid-Holland ben ik niet alleen actief in Nederland maar ook door heel Schotland. Het blijft bijzonder dat ik kan de halve Europa over reizen om de mooiste plekken bezoeken en de droom bruiloften, adventurous elopements and intimate weddings te fotograferen. Reizen vind ik helemaal geweldig en met alle liefde reis ik met jullie mee.

Trouwen is altijd een bijzondere gebeurtenis. Als bruid en bruidegom, jullie maken zo’n dag uniek en prachtig, en vertel ik met mijn foto’s jullie verhaal. Ik doe dat met heel veel liefde. Alles wat nu gebeurt is er morgen niet meer. Maar van wat ik heb gemaakt, kunt u jaren genieten. Ik ben zelf gevoelig en empathisch, daarom zijn intuïtie en emotie de belangrijkste elementen in mijn fotografie. In mijn fotografische opnamen ben ik altijd op zoek naar “het moment", een prachtig en uniek moment. Ik ben blij dat ik bij bijzonder gebeurtenisen aanwezig mag zijn en dan omringd ben met prachtige en vrolijke mensen.

\
Waarom ben ik anders dan anderen?
     \

Wat doe ik zelf anders dan al die andere fotografen? Als bruidsfotograaf laat ik jullie zo min mogelijk poseren. Ik fotografeer daarom op een relaxte manier waarbij ik bijna onzichtbaar probeer te blijven. Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn, prachtig en unique. Het winnen van de Awards is niet zo belangrijk voor mij zoals van waarde zijn voor mensen op een van de belangrijkste dagen van hun leven. Het is voor mij belangrijk dat er een connectie met mensen is en dat eenieder zich ongedwongen en comfortabel voelt, zodat met elkaar de mooiste herinneringen gecreëerd kunnen worden.

\
Mijn schat: Foto's van het verleden
     \

Blij, gelukkig en tevreden cliënten zijn een hoogtepunt waar ik trots op ben. Maar het leven kent ook dieptepunten. In 2015 verloor ik mijn moeder. Een bijzonder moment met veel traanen en allerlei moeilijke en onverwachte emoties ervaren, van shock, ongeloof, schuldgevoelens en diepe droefheid. Die momenten in mijn leven, waar de foto's van het verleden een belangrijke herinnering leveren.

\
Ik ontmoet jullie graag
     \

Ik ontmoet jullie graag in mijn dorpje Voorschoten of favoriete stad Leiden of we kletsen een uur lang via FaceTime of Whatsapp over jullie mooie dag.

Stuur mij een berichtje voor meer informatie of via het contact formulier, mijn facebook of instagram pagina.

Much love, Oksana X

ik hou van
mijn gezin
My husband is my very best friend to whom I’ve been married for as long as I can remember. We have two gorgeous daughters who sometimes turn into cheeky monsters and bring a lot of joy and chaos into our lives every single day.
Hou julie van
reizen en natuur?
Ik ook. Als fotograaf maak ik adembenemend belden van verliefde mensen op de achtergrond van natuur of stad landschap.
ik spreek 4 talen Ik ben geboren in Oekraïne en ik heb ook een PhD in Physics. Al sinds mijn jonge jaren heb ik een grote passie voor de kunst en fotografie. Ik spreek 4 talen: Engels, Nederlands, Oekraïens en Russisch.