Let's Connect!
Interesse of vragen? Ik hoor graag van je!

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Ik vind het ontzettend leuk om van jullie te horen. Als jullie dit formulier invullen heb ik gelijk een goed beeld van jullie en de bruiloft, maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een mailtje sturen naar roxanne@roxanneweddingstories.com. Liever bellen? Dat kan op +31 615 450663. Stuur mij een berichtje voor meer informatie via Facebook of Instagram pagina. Graag wil ik jullie wijzen op mijn privacyverklaring. Tot snel!

Love, Roxanne X

GET IN TOUCH I can't wait to hear from you!

Brilliant! Happy to see you here after looking through my site. Glad that you’ve found something unique in my photography. Contact me now via this Form below or send me an e-mail to roxanne@roxanneweddingstories.com. I would be happy to meet and talk about you, your plans, the outfits, the vibe and everything that you’re excited about!

Love, Roxanne X